![]() |
|
|
|||||||
| Register | FAQ | Members List | Calendar | TV Program | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
![]() |
| Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Sa tom mac adresom smijes ubaciti samo img do 4.20.Promjenom mac adrese na 00 09 34 xx xx xx,mozes ubaciti bilo koji Geminy.Ako ne znas kako se mjenja mac adresa onda ubaci Nemesis ili Nabilo za 500s.
|
|
|
|||
|
|||
|
Koja je tvoja preporuka od tih mogućnosti šta si naveo .i hvala na kontaktu.
|
|
|
||||
|
||||
|
Promaklo mi je postavit brainwave_MAC_CHANGER_toolkit
pa evo http://www.sat-plus.com/showthread.php?t=140356 http://www.sat-plus.com/showthread.p...ht=mac+changer
|
|
|||
|
|||
|
Puno hvala na pomoci, samo bi da pitam kako je moguce to najjednostavije kontrolisat bez mjenjanja i ako je moguce objasnjenje na nas jezik posto nisam bas nesto s engleskim.
Jos jednom puno puno hvala. |
|
|
|||
|
|||
|
Nemogu dobiti konekciju ni sa dreamup ni sa totalcomanderom ,u totalu mi neprolazi pasword dreambox mozda je neki drugi za optibox.
|
|
|
||||
|
||||
|
još jedan dm500 tutorial..ovaj mi se, iskreno rečeno čini ponajbolji...
naš jezik, ima slikice, nema previše kompliciranja... fala grgi na originalnom uploadu, a pored toga i originalnom autoru.... (ne bi bilo zgorega linkati ovo negdje na početku threada, da se lakše nađe...) Last edited by i4004; 23-01-2009 at 00:58. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|||
|
|||
|
pozdrav,moze li neko da objasni postupak ubacivanja image-a pomocu crossover kabla i flash wizard programa
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|||
|
|||
|
Imam jedan problem sa DM500s. Naime, preko njegovog satfindera nastimam oredjeni satelit i dobije odlican rezultat, medjutim kada prebacim na manual transponder scan, pokazuje drugaciji rezultat, signal je znatno losiji, tako da se gube i lock i sinc kvacice. Da li mi moze neko objasniti sta da radim ili me uputiti na neki link sa objasnjenjima?
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|