![]() |
|
|
|||||||
| Register | FAQ | Members List | Calendar | TV Program | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
![]() |
| Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Zahvaljujem.
|
|
|
|||
|
|||
|
Molim pomoć
Imam dreambox 500s i HTV karticu koja mi ne radi sa novijim Gemini 4.50 pa me zanima što bi još trebao napraviti i ubaciti da proradi, jer dok sam imao stari Gemini 2.50 sve je radilo. Inače sve ostalo radi bez problema
Last edited by sbucek; 08-11-2008 at 23:41. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|||
|
|||
|
Da li neko zna kako je sa novom verzijom Gemini 4.60, da li i kod nje klon dreambox 500s zablokira?
Molim neko da pojasni stvar. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|||
|
|||
|
Quote:
Sinoc sam novu verziju gemini 0460 instalirao i radi sve super. Kao gore navedeno interesuje me dal se posledice odmah primjete ili nakon nekog izvrsnog vremene? Unaprjed hvala, momcina20 |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
ako nisi siguran u Gemini ...predji na Nabilo,Nemesis....
|
|||
|
|||
|
Ma siguran sam, samo bi volio da znam dal ga jos mogu koristit.
Mac adresa bas ide po rednom broju: 00 09 34 xxxx, tako bar pise na kutiji i ispod dremboxa sa zastitnim hologramom, al hajd sad znaj dal je to sve tacno. Kako na najlaksi nacin mogu kontrolisat MAC code da budem siguran u tom rednom broju, posto sam ovdje negdje procitao da pod gore navedenim brojem mogu bit bez brige sa gemini imigom? Unaprjed hvala... |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
znaci da nemas brigu....
|
|||
|
|||
|
Evo kod mene MAC adresa ide 00:12:25:xxxxxxx šta smijem a šta nesmijem ubaciti ,puno hvala .
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|