![]() |
|
|
|||||||
| Register | FAQ | Members List | Calendar | TV Program | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
![]() |
| Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Dreambox (500S) tutorijal - korak po korak by VLADIX forum
+ CCcam uputstva Za početnike i naprednije korisnike Dreambox E1 receivera. Prvo izdanje. U drugom izdanju NGRAB, Mount i Mbox tutorijal + linkovi za sve potrebne programe, liste kanala, imagese. Sadržaj: Karakteristike i opis receivera, značenje riječi, rad sa FlashWizard, rad sa DreamUP, liste kanala, trikovi, streaming, podešavanje mreže, upravljanje motorom, podešavanja, multiboot, FTP, http -web interface. Last edited by senadxxx; 09-08-2009 at 12:41. |
|
|
||||
|
||||
|
heh, jeste sigurno da ste dogotovili to?
npr. na stranici 5 piše "1. Dreambox IP ćete saznati sa postupka na slika x, stranica x." x i x? mada, ako je to jedina greška koju ste napravili (nemam vremena da sve čitam) prilično ste to dobro obavili. pa vam dajem pohvale za napor i obuhvatnost.
|
||||
|
||||
|
tutorijal je odličan a usput reklamira svoj forum....
![]() tako če običi sve forume...
|
||||
|
||||
|
a niti čitat koje je greške napravijo, oćeš reć?
hehe...da, palo mi je i to na um.
|
||||
|
||||
|
Reklama foruma nis drugo-i nije samo ovdje-ima tih tutorijala od kolege na netu-pitanje je samo kako ce kadi proc sa reklamiranjem
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
||||
|
||||
|
Meni je normalno skinulo-prvo ce te preusmerit na drugi forum,gde mozes skinut tutorial-moram priznat da je stvarno dobar
|
||||
|
||||
|
Quote:
da sam se bio najeo špinata ja kad sam piso svoj, onoliko bih napiso! hehe.... tako da (pored ove greškice) mogu samo hvaliti...a kad neko drugi napravi ovaki guide, nek se i on slobodno reklamira nadugo i široko.
|
||||
|
||||
|
tutorial je skoro pa vrhunski. svaka čast majstoru, ovakvog sigurno nema nigdje. znam, jer sam nedavno kupio DM500 i tražio sve i svašta. ima dobrih, ali ovaj mi je zasad najbolji.
|
||||
|
||||
|
Ma bez obzira koliko je dobar ovaj tutorial mislim da je malo pretjerao,jer takodje sam pogledao i jako je dobar tutor,ali ja mislim da ima dovojno reklame u samom tutorialu tako da nije imao potrebe staviti direktan link za preuzimanje file,a taj link za preuzimanje je bas njegov forum,mada ovaj file nije bas ni nesto prevelik nekih 3-4MB,mogao je tako da zakaci ali naravno to nije cilj nego nesto sasvim drugo,ali bogami meni to ne prolazi pa sam zakacio file kao attach u njegovom postu i obrisao direktan link za preuzimanje file jer sto je previse previse je!!!
| Display Modes | |
|
|