![]() |
|
|
|||||||
| Register | FAQ | Members List | Calendar | TV Program | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
![]() |
| Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Zanima me da li postoji još koja opcija da se putem dreama na tv-u gledaju sadržaji sa PC-a a da to nije vlcf.Tj. nešto jednostavnije riješenje.Ja sam više ispizdio sa postavljanjem ovog čuda.
![]() ![]()
dace-kenzo (28-02-2009), mima30 (28-06-2009) | ||
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
|
evo,ako meni jos kao pocetnik mozes objasnit kako da pokrenem
|
||||
|
||||
|
jeli mozes i meni pomoci imam gemini 4.5.0 instalirao sam iz njega VLC 1.8 neide nikako neide pise NO CONNECTION TO VLC SERVER AVAILABLE
|
|
|
||||
|
||||
|
i kod mene je to problem nemogu nikako da to pokrenem,daj molimte objasni kako si to uradio.pozdrav...
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Zatim pokreneš total comander ili koji već ftp koristiš i konfiguriraš plugin tako da nađeš fajl vlcf_original.xml on se nalazi u diru /var/tuxbox/config/ i preimenuješ ga u vlcf.xml. Otvoriš ga u nekom unix editoru i upisuješ podatke koji odgovaraju konfiguraciji mreže.Pod server name"set 1" ip="adresa tvog dreama,pod config name="set1" startdir="tu upisati putanju do željenog foldera.Tako možeš napraviti četiri servera,folder do kojeg si napravio putanju mora biti share-van na PC-u.Kada si to završio pokreneš VLC na PC-u, zatim na Dreamboxu pokreneš VLC Frontend.Sad ako si sve napravio kako treba mora šljakati. Da napomenem da je kod mene gemini 4.2.0 ali mislim da ne bi trebalo biti problema ni sa višim imageom.Ak bu štekalo javi.
|
||||
|
||||
|
evo danas sam probao opet ali mi opett ne štima-kada u internet expiorer upišem adresu 192.168.x.x neće da se otvori maska za konigifiraciju(da upišem postavke)neznam šta mi je raditi,ako imaš neki predlog reci...pozdrav....
|
|
|
||||
|
||||
|
jel imaš total comander,ako ne skini ga pa preko njega konfiguriraj plugin u dreamu.
rolman (31-01-2009) | ||
|
|
||||
|
||||
|
ma imam ja total comander ,sad ću da probam,pozdrav...
|
|
|
||||
|
||||
|
Ako opet zapne,javi.Al mora raditi i ja sam se mučio i uspio.
rolman (31-01-2009) | ||
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|