![]() |
|
|
|||||||
| Register | FAQ | Members List | Calendar | TV Program | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
![]() |
| Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Quote:
jei probao drugo napajanje, ili ga uključit bez LNB-a?
|
|||
|
|||
|
poslje jtaga se upalila crvena umjesto zelene lampice,kad ga resetiram spojenog na satelit,on normalno sve izbuta i prikaže program ali daljinski uopče ne reagira,a kontrolom kamere da vidim da li radi,on pokazuje da je stalno uključen, dioda stalno svijetli,lmpica od optike svijetli,također i od lan-a,a ne reagira ni na rs232 port
|
|
|
||||
|
||||
|
Jesam li te ja dobro razumio, da ti LED na daljinskom svijetli bez da pritišćeš tipke?
|
|||
|
|||
|
da ledica stalno svijetli,a na resiveru gori stalno crvena ,ali prigušeno a kad stisnem dugme na njemu onda punim sjajem
Last edited by zcikos9; 18-01-2010 at 15:01. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|||
|
|||
|
Pozdrav svima. Mali problem prilikom ove metode oživljavanja. Dođe do ovog dela gde piše Erase Flash Done i tu stoji. CPU usage u task manageru prijavljuje na 100%
![]() Da li iko ima predstavu šta bi moglo da bude, Jtag kabal sam napravio prema uputstvu, dugačak je manje od 10cm, a proces oživljavanja sam probao na nekoliko različitih računara. Ima li pomoći, hvala unapred.. |
|
|
|||
|
|||
|
imal neki servis u sarajevu il okolini il neko odavde s foruma to radi....i ja sam dobio adios amigo....u pitanju je 500s
|
|
|
|||
|
|||
|
Imaš na PIK ba neke likove iz Sarajeva ( Ilidža ) koji to navodno odradjuju.
|
|
|
|||
|
|||
|
kinez, radio godinu ipo dana, odjednom samo mrtav. ne gori zelena ledica. nije timebomb jer je bio unutra gemini 4.2. drugi ispravljač, ništa. izmjerim neke napone oko ulaza 12v, nešto ima po onim naponskim regulatorima. ali druga polovica oko tunera, ništa. pomislim da mu nije oštećen boot i spojim jtag. ali daje poruku da provjerim kabel i napone.
ima li ko ideju ili da ga bacim u vječna lovišta? |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
| Display Modes | |
|
|